Abbey karkötő

 
Sale!
Out of stock
 

3 990 Ft 2 890 Ft

! A VÁSÁRLÁST VISSZAIGAZOLÓ EMAIL-T OLYKOR A RENDSZER A SPAM MAPPÁBA DOBHATJA, KÉRJÜK  OTT ELLENŐRIZZE, HA NEM TALÁLJA BEÉRKEZŐ ÜZENETEI KÖZÖTT!

Anyag: botswana achát ásványkövek + nikkelmentes fémszerelékek

Méret kb. 15-16 cm-es csuklóra, állítható méretű

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Out of stock

Leírás

Egzotikus botswana achát ásványkövekből készült karkötő. Az ásványok mérete kb. 2,5 cm. Az ásványok színe minden terméknél picit különbözhet.

Méret kb. 15-16 cm kerületű csuklóra, állítható méretű.  A fémszerelékek anyaga nikkelmentes. Köztesek: ezüst színű műanyag gyöngyök.

A  Botswana achát: a szenvedély köve. Segít megoldást találni arra, hogy a káros szenvedélyeinket könnyebben letegyük, hiszen rávilágít miért használjuk ezt a pótcselekvést. Szembesít a félelmeinkkel és a problémáinkkal és segít, hogy megtaláljuk a megoldást rájuk. Együtt rezeg az elménkkel, ezért a kreativitás köve is. Minden csakrához kapcsolódik, ezért a bőr gyógyítója is. Szembesít a rossz érzelmek kiváltó okával, segít feldolgozni és a helyes úton továbbhaladni.

A Botswana achát egy kiváló kő, mely kiegyensúlyozhatja a fizikai, érzelmi és szellemi energiát. Belső stabilitást ad, különösen akkor ha úgy érezzük, minden körülöttünk szétesik. Erőt és bátorságot ad a kihívások közepén és megnyugtat minket. Fokozza a koncentrációt, az elemzési készségeket és a hibák felismerését. Önbizalmat és biztonságérzetet ad. Védő és szerencsés kő, hiszen sok jó szerencse energiát vonzza. Támogatja  a pénzügyi helyzeteinknek pozitív változását. Bátorságot ad, hogy merjünk kockázatot vállalni és a céljainkat elérjük.

A kő nyugtató energiája segít a fájdalom, vagy a magányosság kezelésében.

Fizikai és mentális betegségek gyógyításában segít. Kedvező a szív és az erek számára, erősíti a szívizmot. Növeli a termékenységet és kiváló kő a terhesség alatt. Megszabadít a testben lévő méreganyagoktól, gyógyító energiái jó a szem és a bőr számára. Erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, segíti az agyban az oxigénellátást, egészségesebb keringést hoz létre. Kiváló kő azok számára, akik a függőségükről szeretnének lemondani, például a dohányzásról, alkoholról leszokni.

Csakra: Gyökércsakra

Csillagjegy: Kos

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 599 ft. Az újrapostázás díja szintén 599 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Abbey karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kategória: