Africa szett

 
 

5 990 Ft

! A VÁSÁRLÁST VISSZAIGAZOLÓ EMAIL-T OLYKOR A RENDSZER A SPAM MAPPÁBA DOBHATJA, KÉRJÜK  OTT ELLENŐRIZZE, HA NEM TALÁLJA BEÉRKEZŐ ÜZENETEI KÖZÖTT!

Anyag: dalmata jáspis és lávakő ásványkövek + nemesacél akasztó a fülbevalónál + nikkelmentes fémszerelékek + műanyag és fém gyöngyök

Fülbevaló hossz kb. 8-9 cm, karkötő kb. 15-16 cm kerületű csuklóra való, állítható méret

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Leírás

A fülbevaló alapja dalmata jáspis ásványkövek, valamint fém és műagyag gyöngyök. Könnyed viselet.

Az akasztó nemesacél, mely antiallergén! A fémszerelékek anyaga nikkelmentes, szilikonstift végzáróval kapható. Hossz kb. 8-9 cm.

A karkötő hossza: kb. 15-16 cm kerületű csuklóra való, állítható, bővíthető egy két centit.

Jáspis hatása: védő, emésztőrendszer, ivarszervek, vérkeringés, stresszoldó, auratisztító

Jáspis ásványt már évezredek óta ismerjük. Régen a harcosok markolatába foglaltak jáspis szemeket, hogy megvédje őket a sérüléstől. Sok fajtáját ismerjük és az általános hatások mellett, egy-egy jáspisnak külön meg van a jótékony hatása. Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 990 ft. Az újrapostázás díja szintén 990 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Africa szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kategória: