Afrodithe karkötő

 

2 790 Ft

! A VÁSÁRLÁST VISSZAIGAZOLÓ EMAIL-T OLYKOR A RENDSZER A SPAM MAPPÁBA DOBHATJA, KÉRJÜK  OTT ELLENŐRIZZE, HA NEM TALÁLJA BEÉRKEZŐ ÜZENETEI KÖZÖTT!

Anyag: kocka hematit ásványkövek + nikkelmentes fémszerelékek

Méret kb. 15-16 cm-es csuklóra, állítható méretű

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Leírás

A karkötő alapja apró (0,4mm) kocka alakú hematit ásványkövek, középen egy db. hematit szívvel.

Méret kb. 15-16 cm kerületű csuklóra, állítható méretű.  A fémszerelékek anyaga nikkelmentes.

Hematit hatása: vérképződés, betegség utáni felépülés, sejt képződés, vérnyomás stabilizálása, agyi funkciók, vasfelvétel, oxigénellátás.

A hematit ásványt már az ókorban is használták vérképződés elősegítésére, illetve vérzéscsillapításra. Innen ered a Vérkő elnevezés is. Erőt és szilárdságot ad tulajdonosának. Elsősorban a komolyabb betegségek utáni felépülést segíti és biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vasfelvételét a vékonybélben.

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 990ft. Az újrapostázás díja szintén 990 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Afrodithe karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kategória: