Agate karkötő

3 590 Ft

Anyag: achát ásványgyöngyök + nikkelmentes fémszerelékek

Méret kb. 16 cm kerületű csuklóra + karikák (állítható méretű)

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

1 készleten

Legutóbb megtekintett termékek

Leírás

A karkötő alapja 1 cm átmérőjű játékos mintázatú, kékes árnyalatú achát ásványgyöngyök. Nikkelmentes fémszerelékek, apró fém golyó köztesek lettek felhasználva.

Hossz kb. 15-16 cm kerületű csuklóra való, állítható méretű, bővíthető.

Achát hatásai: védő, szerencse, nyugtató, agyi funkciók fejlesztése, emésztés, aura tisztító.

Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. Erős földelő ásványfajta. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést, de köztük is a legjobban a mohaachát és a tűzachát szabályozza az emésztés normális működését. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz.  Védi és tisztítja az auránkat.

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 1190 ft. Az újrapostázás díja szintén 1190 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Agate karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kategória: