Bambara nyaklánc

 

6 290 Ft

! A VÁSÁRLÁST VISSZAIGAZOLÓ EMAIL-T OLYKOR A RENDSZER A SPAM MAPPÁBA DOBHATJA, KÉRJÜK  OTT ELLENŐRIZZE, HA NEM TALÁLJA BEÉRKEZŐ ÜZENETEI KÖZÖTT!

Anyag: polipropilén kötél +amazonit ásványkövek + nikkelmentes fémszerelékek

Nyaklánc két szára: 15-15 cm + lánchosszabbító

Ásványok: 2-6 cm hosszúságúak

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

2 készleten

Leírás

A nyaklánc alapja 1,2 cm vastag bézs színű polipropilén kötél, melyet amazonit ásványkövekkel díszítettem. A nyaklánc két szára kb. 15-15 cm + lánchosszabbító, a kövek kb. 2-6 cm hosszúak. A fémszerelékek anyaga nikkelmentes. Az ásványkövek természetes kövek, ezért minden darabnál picit különbözőek lesznek színben és formában is.

Amazonit hatásai: lelkierő, depresszió, pajzsmirigy, máj, csontritkulás, menstruációs panaszok, elektromágneses szennyeződés

Az Amazonit, más néven zöld földpát, a torok és a szív csakra köve. Lelkierőt ad és pozitív gondolkodást hoz. Segít a gyászban, feloldja a szomorúságot és megnyugtatja a viselőjét. Pozitív hatással van az idegrendszerre, torokra, pajzsmirigyre, májra és csontritkulás esetén is hatékonyan alkalmazható. Mivel erős görcsoldó, így ajánlott, hogy szülés közben a kezünkbe tartsuk, illetve a menstruációs panaszokat is enyhíti. Védelmet biztosít az elektromágneses szennyeződés ellen, ezért ajánlott az asztalunkra tenni, ha sokat vagyunk számítógép előtt.

Alkalmazása: Az amazonit általában ékszerként viselve fejti ki legerősebb hatását, de a megfelelő csakrára helyezve segíti a csakra harmonizálását, illetve tisztulását.

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 990ft. Az újrapostázás díja szintén 990 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bambara nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kategória: