Morganit karkötő

 

3 390 Ft

! A VÁSÁRLÁST VISSZAIGAZOLÓ EMAIL-T OLYKOR A RENDSZER A SPAM MAPPÁBA DOBHATJA, KÉRJÜK  OTT ELLENŐRIZZE, HA NEM TALÁLJA BEÉRKEZŐ ÜZENETEI KÖZÖTT!

Anyag: morganit ásványkövek+ nikkelmentes fémszerelékek + nemesacél köztesek

Hossz kb.15-16 cm kerületű csuklóra, állítható méret

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

2 készleten

Leírás

A karkötő alapja morganit ásványkövek. Köztesek nemesacél apró fémtallérok. A többi fémszerelék nikkelmentes.

Hossz kb. 15-16 cm kerületű csuklóra való, állítható méretű, bővíthető. Mivel természetes ásványköveket használunk fel, minden termék színe, formája a gyöngyöket illetően változik minimálisan.

Morganit hatása:

Nyugtató hatással van az idegrendszerre, segít elérnünk a lelki egyensúly állapotát. Így könnyebben  feldolgozzuk a stresszt. Serkentőleg hat az anyagcserére, erősíti a szöveteket és az izmokat. A stresszből fakadó betegségeket enyhíti, így például a szívpanaszokat, idegfájdalmakat, egyensúlyzavarokat és impotenciát. Ha meditációhoz használjuk, elmélyíti nyugalmunkat és a tisztánlátás képességéhez vezet. A Morganit segít a szeretet és szerelem megélésében. Általa felismerjük mi az, amire vágyunk igazán az életben. Megmutatja a problémákból kivezető utat. Oldja a korlátozó gondolkodásmódot. Fizikálisan jó hatással van a szívre, a tüdőre, az impotenciára, az idegrendszerre, valamint oxigénnel látja el a sejteket.

 

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 990 ft. Az újrapostázás díja szintén 990 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Morganit karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kategória: