Szerpentin nyaklánc

 

9 990 Ft

Anyag: szerpentin ásványkövek+ nikkelmentes fémszerelékek

Hossz kb.: 43 cm + karikák (állítható méret)

Elkészítési idő: 2-10 munkanap

Szállítási idő: 2-3 munkanap

Leírás

A nyaklánc alapja 4,5 cm átmérőjű szerpentin ásványkövek. Díszítésnek apró arany színű fém golyókat használtam. A fémszerelékek anyaga nikkelmentes. Hossz kb. 43 cm + karikák (állítható méret).

Szerpentin hatása: stresszoldó, védelmező, átkok, belső béke, meditáció, szexualitás, vese, gyomor, anyagcsere, szívritmus, menstruációs fájdalmak.

Szerpentint, más néven „kígyókő” már a rómaiak előtti időben is ismerték és nagy becsben tartották. Védelmező, betegséget és átkokat távoltartó kőnek tartották, ezért sokszor amuletteket készítettek belőle, ezzel is erősítve a védő hatását.

A szerpentin nagyon jó stresszoldó ásvány, segít elfogadni önmagad, szeretni önmagad, hisz ez az egyik legfontosabb tulajdonság a mai világban. Segít megteremteni a belső békét és jó meditációs kő.

Nők esetében segíthet a valódi orgazmus átélésében , mivel a túlzott feszültséget lecsillapítja és segíti a pillanat megélését.

Fizikailag segít a vese és gyomorpanaszokon, kiegyenlíti a túlsavasodást, serkenti az anyagcserét. Jótékonyan hat a szívritmuszavarokra, enyhíti a menstruációs fájdalmakat, mivel nagyon jó görcsoldó hatása van.

–  Elkészítési idő: 2-10 munkanap. Szállítás: 2-3 munkanap. A terméket a Magyar Posta kézbesíti légpárnás borítékban, levélként.  Postaköltség: 990 ft. Az újrapostázás díja szintén 990 ft. Csere kizárólag számla ellenében lehetséges a kézbesítéstől számított  1 héten belül! –

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerpentin nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kategória: